Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us

Consultanță resurse umane – strategii pentru viitor

Te confrunti cu provocări în atragerea de candidaților valoroși?

Suntem o firmă de consultanță în resurse umane din București și contribuim la îmbunătățirea proceselor de HR din interiorul companiilor și le ajutăm să se adapteze cu succes în mediul dinamic de business, prin strategii de HR concepute pentru prezent și viitor.

Ai nevoie de un sistem de management al performanței bine pus la punct în companie?

Apelează la un consultant resurse umane și treci la următorul nivel în HR!

Suntem în top-ul fimelor de recrutare din România datorită serviciilor de consultanța HR eficiente pe care le oferim și a expertizei vaste în domeniul resurselor umane. Te putem ajuta în: realizarea unui audit al proceselor și politicilor de HR din organizație, diagnoză organizațională, analiză SWOT, evaluarea satisfacției angajaților, managementul performanței, creșterea ratei de succes în procesele de recrutare, analiză prin training sau analiza punctuală a unor disfuncționalități organizaționale.
Solicită ofertă personalizată
Firma de consultanta in resurse umane pentru strategii de HR
Chromium

Împreună, depășim obstacolele din organizație

Prin alinierea proceselor de HR cu strategia de business agenția de recrutare Evolve today va găsi soluții optime provocărilor organizației tale.

Chromium

Performanță prin gestionare a resurselor interne

HR-ul strategic este critic în performanța organizațiilor. Lucrăm alături de compania ta pentru atragerea talentelor în roluri cheie, cu potențial să aducă echipele la un nivel ridicat de performanță.

Chromium

Transformarea proceselor de HR

Fie că vrei să-ți eficientizezi procesul de recrutare sau vrei să crești retenția în interiorul companiei, echipa noastră te poate ajuta.

Servicii de consultanta HR in Romania

Consultanță în resurse umane

Să ții pasul cu o lume într-o continuă schimbare presupune să fii într-un proces de evoluție continuă.

Serviciul nostru de consultanță HR oferă companiilor sfaturi competente prin care să-și eficientizeze operațiunile de HR și să implementeze proceduri de resurse umane care dau rezultate.

Perspectiva externă, furnizată de o firmă de consultanță în resurse umane, oferă un punct de vedere obiectiv asupra problemelor și poate aduce sugestii valoroase care să contribuie la schimbare și progres.

Să faci outsourcing pe resurse umane presupune să aduci o perspectiva externă, anume un consultant resurse umane, care oferă un punct de vedere obiectiv asupra problemelor. Astfel poate aduce sugestii valoroase care să contribuie la schimbare și progres.

Alege o agenție de recrutare care se sigură că prestează servicii aliniate complet cu viziunea, obiectivele și valorile companiei și că oferă toată flexibilitatea necesară evoluției organizației.

Dă șansa companiei tale să evolueze prin eficientizarea proceselor de HR

Transformarea și eficientizarea proceselor de resurse umane este o călătorie prin care companiile adoptă treptat idei și tactici pentru un viitor mai bun. În contextul actual, companiile trebuie să țină cont de modificările care au loc la nivelul motivațiilor și percepțiile angajaților pentru a putea construi relații durabile cu aceștia. Aceste modificări pot fi identificate mai ușor dacă apelezi la o firmă de consultanță resurse umane.
Chromium

Dezvoltarea resurselor umane

Echipa noastră de consultanță HR instruiește angajatorii despre modurile în care pot face membri echipelor mai fericiți și astfel mai eficienți: prin training, un plan concret de dezvoltare în carieră și învățare continua.

Chromium

Managementul resurselor umane

Creștem avantanjul competitiv al partenerilor noștri prin intermediul serviciilor de consultanță resurse umane realizate în mod adecvat.

Chromium

Managementul tranziției

Ca și consultant în resurse umane profesionist, îndrumăm companiile care trec prin schimbări organizaționale să structureze echipele de leadership, să integreze noii colegi și să optimizeze schimbările din interiorul companiei.

Chromium

Managementul resurselor umane

Creștem avantanjul competitiv al partenerilor noștri prin intermediul serviciilor de consultanță resurse umane realizate în mod adecvat.

Chromium

Managementul tranziției

Ca și consultant în resurse umane profesionist, îndrumăm companiile care trec prin schimbări organizaționale să structureze echipele de leadership, să integreze noii colegi și să optimizeze schimbările din interiorul companiei.

Chromium

Retenția talentelor în organizație

Punem la dispoziție soluții de recrutare și interacțiune pentru atragerea celor mai valoroși oameni și care permit angajatorilor să creeze conexiuni profesionale cu aceștia pe termen lung.

Contactează-ne și împreună vom lucra pentru a-ți construi echipa ideală.

Descrie-ne pe scurt cu ce te putem ajuta și te vom contacta să stabilim împreună soluțiile pentru nevoia business-ului tău.


    Alte servicii