Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us
 
Servicii complete de recrutare, consultanta si headhunting

Servicii recrutare specialiști și consultanță

Cunoștințele despre industrie, rezultatele și pasiunea ne fac un partener de încredere. Fiecare candidat și fiecare serviciu pe care îl propunem are rolul să aducă un plus de valoare în business-ul clienților. Investim timp și energie să ne familiarizăm cu structura de business, misiunile și valorile companiei. Suntem alături de partenerii noștrii cu servicii end-to-end care acoperă toate nevoile de HR - de la recrutare IT, la headhunting și consultanță.
Echipa cu experienta in recrutarea profesionistilor IT

Servicii de recrutare – Poziții IT

Avem experiența de recrutare pentru profesioniști IT, specializati în orice tehnologie pentru: mobile, backend development, front-end development, full stack development, testare automata sau manuala, administratori de sisteme, administratori de retele, DevOps, specialiști în baze de date, și multe alte roluri existente în piața noastră dinamică.

Oferim servicii de recrutare specialiști IT pentru companii mari și mici, start-up-uri și totodată construim echipe on-site sau remote.

Servicii de recrutare – roluri specialiști

Cu ani de experiență de recrutare pentru industrii variate și cu un portofoliu amplu de specialiști angajați în roluri variate, te putem ajuta în orice proces de selecție și recrutare, indiferent de gradul de dificultate sau de competențele nișate ale profilului dorit.

Prin suita noastră de servicii de recrutare personal, consultantii din echipa Evolve Today acoperă cu ușurință nevoia de specialiști care activează în domeniile IT&C, marketing și vânzări, resurse umane, financiar și contabil, bancar, inginerie, logistică, automotive și altele.

evolvetoday_servicii-ind_roluri-specialisti-t
evolvetoday-servicii-2
evolvetoday_servicii-ind_pozitii-management-t2

Servicii recrutare – poziții management

Îți dorești să atragi lideri puternici în poziții de management care sunt orientati spre oameni și performanța?

Avem experiență în colaborarea cu profesioniști din poziții de management, dezvoltăm strategii personalizate de recrutare în funcție de nevoile de business și livrăm la cele mai înalte standarde.

Headhunting și Executive Search

Recrutăm executivi de top pentru poziții cheie în organizația ta.

Împreună vom crea un plan eficient prin care să atragem un General Manger, CEO, Country Manager, CFO sau CTO capabil să susțină compania prin atingerea obiectivelor de business și implementarea viziunii de dezvoltare.

Apelează la serviciile noastre de recrutare top management atunci când ai nevoie de identificarea candidaților cu cel mai înalt nivel de experiență profesională pentru echipa administrativă sau top management.

evolvetoday_servicii-ind_headhunting-executive-search-t
Consiliere in cariera pentru branding personal si profesional

Consiliere în carieră

Vrei să-ți schimbi locul de muncă sau să te reorientezi către o altă profesie?

Împreună vom identifica cea mai potrivită strategie prin care să-ți identifici punctele forte și să le folosești în favoarea ta.

Ne asigurăm că ai un CV atrăgător, care să-ți reflecte capabilitățile și te ajutăm în dezvoltarea brandingului personal și profesional. Consilierea în carieră ți se potrivește indiferent de nivelul de experiență profesională: entry level, middle, senior sau management.

Consultanță în resurse umane

Echipa noastră te poate ajută să construiești un proiect de employer branding și o experiență pozitiva pentru candidați.

Prin serviciul nostru de consultanță contribuim la îmbunătățirea proceselor de HR din interiorul companiilor și le ajutăm să se adapteze cu succes în mediul dinamic de business, prin strategii de HR concepute pentru prezent și viitor.

Consultanta in resurse umane, employer branding si in procesul de recrutare
evolvetoday_servicii-ind_alt-t

Roluri

Ai o întrebare, curiozitate, nelămurire?

Echipa noastră este aici pentru tine. Scrie-ne un mesaj și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe

Vrei să stabilim o discuție?

Trimite-ne un mesaj și vom găsi cel mai potrivit moment în care să discutăm despre nevoia afacerii tale.

Mai multe