Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us

Recrutare roluri specialiști

Departamentul tău are nevoie de un Expert Contabil cu bune abilități analitice sau un Reprezentant de Vânzări talentat?

Cu ani de experiență de recrutare specialiști pentru industrii variate și cu un portofoliu amplu de candidați (deveniți angajați) , te putem ajuta în orice proces de selecție și recrutare, indiferent de gradul de dificultate sau de competențele nișate ale profilului dorit.

Consultanții din echipa Evolve Today acoperă cu ușurință nevoia de persoane specializate care activează în variate domenii, cum ar fi: specialist IT&C, marketing și vânzări, resurse umane, financiar și contabil, inginerie și altele.

Trimite-ne un brief cu nevoia pe care o are echipa ta și noi vom recruta specialistul dorit!
Solicită ofertă personalizată

Recrutare specialisti in indsutrii precum: IT, HR, marketing, vanzari, finante, contabilitate si multe altele
Chromium

Focus pe calitate

Avem un proces de selecție și recrutare de specialiști riguros prin care ne asigurăm că livrăm în primul rând calitate, nu cantitate.

Chromium

Dedicare

Când recrutăm un specialist colaborăm îndeaproape cu angajatori din București și alte orașe din România pentru a le înțelege mai bine cultura organizației și a propune candidați care rezonează cu viziunea și valorile business-ului.

Chromium

Meticulozitate

Suntem atenți atât la nevoile clienților cât și ale candidaților pentru a crește exponențial rata de succes a angajărilor.

Echipa de recrutare dedicata si parteneriate pe termen lung

Echipă dedicată și parteneriate pe termen lung

Pentru a construi departamente performante, ai nevoie de o echipă de recrutori profesioniști, care să-ți înțeleagă nevoia de business, să înțeleagă importanța rolurilor deschise în cadrul echipei și să înțeleagă cerințele dincolo de descrierea rolului.

Ne angajăm să ducem la bun sfârșit întreg procesul de recrutare, alături de compania angajatoare, ținând cont în mod deosebit de calitatea candidaților propuși și de cel mai scurt timp în care putem să livrăm un shortlist.

Construim parteneriate pe termen lung prin care oferim sprijin companiilor pentru eficientizarea tuturor proceselor interne de recrutare.

Cum decurge procesul de recrutare a specialiștilor?

Vrem să ne asigurăm că avem o colaborare bazată pe încredere reciprocă, parteneriat și transparență. De aceea vei ști de la început care sunt pașii prin care vom trece atunci când preluăm un proiect de recrutare.
Chromium

1.  Studiem cât mai bine compania: care sunt structurile, valorile și cultura organizațională? Ce importanță are rolul în cadrul echipei, care sunt așteptările managerului legate de noul coleg?

Chromium

2.  Aflăm care sunt așteptările de la persoana dorită și stabilim împreună modul de atragere a acestuia în companie.

Chromium

3.  După identificarea candidaților eligibili pentru rolul vizat, trecem printr-un proces de selecție, prin care măsurăm nivelul de compatibilitate dintre candidat și companie.

Chromium

2.  Aflăm care sunt așteptările de la persoana dorită și stabilim împreună modul de atragere a acestuia în companie.

Chromium

3.  După identificarea candidaților eligibili pentru rolul vizat, trecem printr-un proces de selecție, prin care măsurăm nivelul de compatibilitate dintre candidat și companie.

Chromium

4.  Recomandăm candidații care îndeplinesc criteriile setate inițial și au potențialul să ducă business-ul mai aproape de îndeplinirea obiectivelor.

Contactează-ne și împreună vom lucra pentru a-ți construi echipa ideală.

Descrie-ne pe scurt cu ce te putem ajuta și te vom contacta să stabilim împreună soluțiile pentru nevoia business-ului tău.


    Alte servicii