Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us
 
Profesionist in recrutare si consultanta HR

Despre noi

Agenția de recrutare Evolve today a fost înființată în 2015, în București, din pasiunea pentru recrutare și consultanță în HR. Încă de la început, dorința noastră a fost să oferim servicii de resurse umane de calitate, bazate pe dezvoltarea și consolidarea unor relații cu adevărat profesionale, din rolul unui partener de business de încredere.

Evoluția companiei tale se traduce în evoluția noastră. Cum evoluăm? Simplu: ne raportăm mereu la dinamica pieței în funcție de nevoile de business. Vă suntem alături, de la conturarea strategiei de recrutare și până la integrarea noilor colegi în interiorul echipelor.
Echipa cu peste 13 ani in recrutare de specialisti si experti, executive search si headhunting

Experiența noastră în resurse umane, la dispoziția ta

În firma noastră de recrutare găsiți consultanți cu experiență de peste 16 ani în recrutarea de specialiști și experți, recrutare top management, executive search și headhunting în multe industrii diverse, atât în București cât și alte orașe din România. Contribuim în mod direct la creșterea strategică a business-urilor partenerilor noștri prin atragerea talentelor de top și consolidarea brandului de angajator.

Fiecare serviciu pe care îl oferim, fie că este recrutare IT, consiliere în carieră, consultanță pe strategii de HR, headhunting sau altul, este însoțit de promisiunea că vom livra la înălțimea așteptărilor și lucrăm cu dedicare să demonstrăm că suntem o companie de recrutare care funcționează pe bază de încredere, transparență și parteneriat pe termen lung.

Care sunt valorile care ne definesc?

Chromium

Promptitudinea

Una din devizele agenției noastre de recrutare este că timpul partenerilor noștri este valoros! De aceea ne dedicăm resursele să îl valorificăm și să eficientizăm procesele. Prin modul nostru de organizare vă puteți aștepta la rezultate excelente în cel mai scurt timp posibil.
Chromium

Transparența

Munca în echipă, parteneriatul și colaborarea sunt aspecte cheie în relațiile cu clienții noștri. Comunicăm transparent și suntem alături de parteneri la fiecare pas pentru buna desfășurare a proiectelor.

 

 

Chromium

Compasiunea

Suntem alături de companii și de candidat la fiecare pas, mereu deschiși să oferim consultanță HR, consiliere în carieră, sfaturi, idei și sugestii de îmbunătățire. Ne declarăm mulțumiți atunci când construim relații frumoase, durabile, bazate pe prietenie și professionalism.

Chromium

Competența

Avem competența de a crea strategii de recrutare sau de consultanță în resurse umane personalizate pentru fiecare client și ne mândrim cu acest atu. Atunci când primim o nouă provocare ținem cont de context, obiectivele de business specifice dar și de motivațiile personale și profesionale ale candidaților. Luăm în calcul nevoile de schimbare și de evoluție continuă ale oamenilor atunci când luăm decizii sau facem recomandări.

Chromium

Dedicarea

Țintim întotdeauna să avem rezultate pozitive, iar asta ne face extrem de dedicați proiectelor noastre. Indiferent de proiect, de la recrutare roluri specialiști la headhunting IT, nu ne oprim până nu aducem omul potrivit la locul potrivit și îi asigurăm un proces de recrutare și de integrare confortabil și profesionist.

Chromium

Conexiunea

Suntem o firmă de recrutare din București bine conectată la tot ce se întâmplă în industrii, atât în România cât și în lume, și suntem la pas cu evoluția pieței. Urmărim tendințele companiilor și analizăm îndeaproape schimbările preferențiale ale candidaților și astfel să oferim un avantaj competitiv clienților noștri.

Ai o întrebare, curiozitate, nelămurire?

Echipa noastră este aici pentru tine. Scrie-ne un mesaj și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe

Vrei să stabilim o discuție?

Trimite-ne un mesaj și vom găsi cel mai potrivit moment în care să discutăm despre nevoia afacerii tale.

Mai multe