Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us

Recrutare manageri
de succes

Îți dorești să atragi lideri puternici în poziții de management care sunt orientați spre oameni și performanță?

Managerii au responsabilități de coordonare administrativă, gestionare a proceselor dar și rol de lider și motivare pentru echipele pe care le conduc.

Datorită mixului necesar de abilități tehnice și soft skills, sarcina de recrutare top management, anume a profesioniștilor pentru poziții de middle și top management, este una complexă și este adesea o provocare pentru companiile angajatoare, dar nu și pentru firma noastră de recrutare manageri.

Echipa noastră este pregătită să atragă și să recruteze cei mai potriviți manageri pentru organizația ta.

Solicită ofertă personalizată

Recrutare manageri de succes si lideri puternici
Chromium

Manageri care creează impact

Recrutarea managerilor cu bune abilități este o decizie esențială pentru poziționarea companiei. Dezvoltăm procese personalizate de recrutare top management, dar și middle, în funcție de nevoile interne și industria în care activează compania ta.

Chromium

Recrutare manageri pentru industrii de top

Finalizam procese de recrutare atrăgând managerii de succes: candidații cu abilități manageriale, care se potrivesc și celor mai exigente cerințe din variate domenii.

Chromium

Management pentru evoluție continuă

Selectăm și atragem profesioniștii care sunt dornici și capabili să se implice direct în dezvoltarea companiei, pe baza experienței și a viziunii lor.

Management aliniat cu viziunea și obiectivele business-ului tau

Management aliniat cu viziunea și obiectivele business-ului tău

Obiectivul: recuratare manageri vizionari și dedicați, cu abilități de lideri.

Cu ani de experiență în finalizarea cu succes a multe proiecte complexe de recrutare top management, pentru companii din București și alte orașe România, îți dăm certitudinea că putem să-ți aducem în echipă pe cei mai buni manageri, lideri și strategi de care ai nevoie. Recrutăm în funcție de nivelul managerial – middle sau top, modelul de afacere și dimensiunea organizației.

Cum selectăm managerii potriviți?

Folosim instrumente digitale, teste de personalitate și interviuri pe competențe pentru a ne asigura că alegem candidatul cel mai bun.

După ce ne familiarizăm cu informațiile despre companie, industrie și clarificăm profilul de management dorit, trecem la următorii pași principali:

Chromium

1. Analizăm piața cu atenție, identificăm și selectăm candidații relevanți pentru poziția de management deschisă.

Chromium

2.  Evaluăm candidații urmărind motivația profesională și personală, experiența relevantă și aptitudinile.

Chromium

3.  Aplicăm teste manageriale avansate de personalitate, de inteligență emoțională și conturăm un profil complet pentru a asigura compatibilitatea cu rolul.

Chromium

2.  Evaluăm candidații urmărind motivația profesională și personală, experiența relevantă și aptitudinile.

Chromium

3.  Aplicăm teste manageriale avansate de personalitate, de inteligență emoțională și conturăm un profil complet pentru a asigura compatibilitatea cu rolul.

Chromium

4.  Recomandăm doar candidații care îndeplinesc toate cerințele funcției și au trecut cu brio prin toate etapele procesului nostru de recrutare.

Contactează-ne și împreună vom lucra pentru a-ți construi echipa ideală.

Descrie-ne pe scurt cu ce te putem ajuta și te vom contacta să stabilim împreună soluțiile pentru nevoia business-ului tău.


    Alte servicii