Bucharest, Romania
[email protected]
+40 725 161 883
Follow Us
Serviciile noastre
evolvetoday_servicii-ind_recrutare-it-t
Servicii Evolve

Recrutare poziții IT

Avem experiența de recrutare pentru specialiști IT, specializati în orice tehnologie pentru: mobile, backend development, front-end development, full stack development, testare automata sau manuala, administratori de sisteme, administratori de retele, DevOps, specialiști baza de date, și multe alte roluri existente în piața noastră dinamică.

Recrutăm pentru companii mari și mici, start-up-uri și construim echipe on-site sau remote.

Servicii Evolve

Recrutare roluri specialiști

Cu ani de experiență de recrutare pentru industrii variate și cu un portofoliu mare de specialiști angajați în roluri variate, te putem ajuta în orice proces de selecție și recrutare, indiferent de gradul de dificultate sau competente nisate ale profilului dorit.

Consultantii din echipa Evolve Today acoperă cu ușurință nevoia de specialiști care activează în domeniile IT&C, marketing și vânzări, resurse umane, financiar și contabil, bancar, inginerie, logistică, automotive, etc.

evolvetoday_servicii-ind_roluri-specialisti-t
evolvetoday-servicii-2
evolvetoday_servicii-ind_pozitii-management-t2
Servicii Evolve

Recrutare poziții Management

Vrei să atragi lideri puternici în poziții de management care sunt orientati spre oameni și performanța?

Avem experiență în colaborarea cu profesioniști în poziții de management, dezvoltăm strategii personalizate de recrutare în funcție de nevoile de business și livrăm la cele mai înalte standarde.

Servicii Evolve

Headhunting și Executive Search

Recrutăm executivi de top pentru poziții cheie în organizația ta.

Hai să construim împreună o strategie de recrutare eficientă prin care să atragem un General Manger, CEO, Country Manager, CFO sau CTO capabil să susțină compania prin atingerea obiectivelor de business și implementarea viziunii de dezvoltare.

Apelează la echipa noastră de headhunters atunci când ai nevoie de identificarea candidaților cu cel mai înalt nivel de experiență profesională din bord sau top management.

evolvetoday_servicii-ind_headhunting-executive-search-t
evolvetoday_servicii-ind_consiliere-cariera-t
Servicii Evolve

Consiliere în carieră

Vrei să-ți schimbi locul de muncă sau să te reorientezi către o altă profesie?

Împreună putem identifica cea mai potrivită strategie prin care să-ți identifici punctele forte și să le folosești în favoarea ta. Te ajutăm cu sfaturi pentru redactarea unui CV atrăgător și te consiliem în dezvoltarea brandingului personal și profesional. Consilierea în carieră ți se potrivește indiferent de nivelul de experiență: entry level, middle, senior sau management.

Servicii Evolve

Consultanță în resurse umane

Echipa noastră te poate ajută să construiești o strategie de employer branding și o experiență pozitiva pentru candidați.

Prin serviciul nostru de consultanță contribuim la îmbunătățirea proceselor de HR din interiorul companiilor și le ajutăm să se adapteze cu succes în mediul dinamic de business, prin strategii de HR concepute pentru prezent și viitor.

evolvetoday_servicii-ind_consultanta-hr-t
evolvetoday_servicii-ind_alt-t

Roluri

Ai o întrebare, curiozitate, nelămurire?

Echipa noastră este aici pentru tine. Scrie-ne un mesaj și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe

Vrei să stabilim o discuție?

Trimite-ne un mesaj și vom găsi cel mai potrivit moment în care să discutăm despre nevoia afacerii tale.

Mai multe