Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us

Headhunting și Executive Search

Recrutăm executivi de top pentru poziții cheie în organizația ta.

Apelează la echipa noastră de headhunters atunci când ai nevoie de identificarea candidaților cu cel mai înalt nivel de experiență profesională pentru echipa administrativă sau top management.

Împreună vom crea un plan eficient prin care să atragem un General Manger, CEO, Country Manager, CFO sau CTO capabil să susțină compania prin atingerea obiectivelor de business și implementarea viziunii de dezvoltare.

Ca și agenție headhunting de top, avem încredere că vom recruta executivii de top care vor duce afacerea clienților noștri la cel mai înalt nivel.

Solicită ofertă personalizată

Eecrutare executivi de top pentru pozitii cheie in compania ta in Romania
Chromium

Headhunting de profesioniști cu abilități excepționale

Echipa noastră de executive și IT headhunters identifică și angajează executivi în pozițiile senioriale de management, prin headhunting targetat, în piața restrânsă de top management cu confidențialitate maximă.

Chromium

Consolidăm brandul angajatorului

Firma noastră de headhunting are o abordare tactică pentru poziționarea companiilor și consolidarea brandului de angajator.

Chromium

Abordare directă și profesionistă

Strategia calitativa de atragerea talentelor de top reprezintă un avantaj competitiv în contextul actual de business.

Strategie eficienta de recrutare si headhunting

Strategie eficientă de headhunting

Agenția noastră de recrutare specializată în headhunting găsește oamenii potriviți pentru compania potrivită.

Când vine vorba de pozițiile senioriale de management, companiile își doresc întotdeauna acces la candidații cei mai performanți. Atragerea talentelor de top presupune conturarea unei strategii realiste și solide și de către un recruiter experimentat în executive IT headhunting.

Rolul agenției noastre de recrutare este să gestionăm cu profesionalism întregul proces de headhunting, să monitorizăm evoluția și să asigurăm fluența acestuia. Controlăm întâlnirile dintre cele două părți, oferim feedback-uri și asigurăm confidențialitatea maximă. Consiliem și asistăm atât clientul cât și candidatul până la începerea activități.

Tratăm cu etică întreaga interacțiune cu clientul și candidații vizați, abordați și recomandați pe shortlist.

De ce ai nevoie de o agenție headhunting?

Headhunting-ul este un proces delicat, care are la bază o căutare targetată și cea mai mare confidențialitate. Cultura organizațională, misiunea, valorile companiei și leadershipul sunt doar câteva aspecte esențiale pentru un candidat valoros.

Prin procesul de headhunting și executive search, atragem talente valoroase pentru poziții de conducere și job-uri foarte specializate, pentru industrii de top.

Chromium

1. Stabilim împreună lista companiilor țintă din România și planul personalizat de headhunting, executive search sau executive/IT headhunting care să ne aducă mai aproape de persoana potrivită pentru rolurile de top și middle management.

Chromium

2.  Identificăm pe cei mai mai buni candidați din poziții manageriale de pe piață se potrivesc cel mai mult cu profilul companiei client.

Chromium

3.  Selectăm si intervievăm candidații din “target list”, asigurăm un shortlist calitativ bazat pe cerințelor discutate.

Chromium

2.  Identificăm pe cei mai mai buni candidați din poziții manageriale de pe piață se potrivesc cel mai mult cu profilul companiei client.

Chromium

3.  Selectăm si intervievăm candidații din “target list”, asigurăm un shortlist calitativ bazat pe cerințelor discutate.

Chromium

4.  Recrutăm lideri de top care corespund unor necesități complexe, atât din vedere profesional cât și soft skills.

Contactează-ne și împreună vom lucra pentru a-ți construi echipa ideală.

Descrie-ne pe scurt cu ce te putem ajuta și te vom contacta să stabilim împreună soluțiile pentru nevoia business-ului tău.


    Alte servicii