Bucharest, Romania
[email protected]
+40 725 161 883
Follow Us
evolvetoday_recrutare-it-nonit_2o

Experiența noastră,
la dispoziția ta

Avem o experiență de 13 ani în recrutare de specialiști și experți, executive search și headhunting în industrii foarte diverse și contribuim în mod direct la creșterea strategică a business-urilor, prin atragerea talentelor de top și consolidarea brandului de angajator al partenerilor noștri.

Fiecare dintre serviciile pe care le oferim este însoțit de dedicare, de promisiunea că vom livra la înălțimea așteptărilor și că suntem o companie de recrutare care funcționează pe bază de încredere, transparență și parteneriat pe termen lung.

Care sunt valorile care ne definesc?

Chromium

Promptitudinea

Timpul partenerilor noștri este valoros, de aceea ne dedicăm energia să îl valorificăm și să-l eficientizăm. Prin modul nostru de organizare livrăm rezultate excelente în cel mai scurt timp posibil.
Chromium

Transparența

Munca în echipă, parteneriatul și colaborarea sunt aspecte cheie în relațiile cu clienții noștri. Comunicăm transparent și suntem alături de parteneri la fiecare pas pentru buna desfășurare a proiectelor.
Chromium

Prietenia

Suntem alături de companii și de candidați, mereu deschiși să oferim consultanță, sfaturi, idei și sugestii de îmbunățățire. Suntem mulțumiți atunci când construim relații frumoase, durabile, bazate pe prietenie și profesionalism.

Chromium

Strategia

Atunci când primim o provocare nouă, ținem cont de context, obiectivele de business specifice dar și de motivațiile personale și profesionale ale candidaților. Luăm în calcul nevoile de schimbare și de evoluție continuă ale oamenilor atunci când luăm decizii sau facem recomandări.

Chromium

Dedicarea

Ne place sa livrăm calitativ, iar asta ne face extrem de dedicați proiectelor noastre. Indiferent de situație, nu ne oprim până nu aducem omul potrivit la locul potrivit și îi asigurăm un proces de recrutare și de integrare confortabil și profesionist. 

Chromium

Conexiunea

Suntem bine conectați la tot ce se întâmplă în industrii și suntem la pas cu evoluția pieței. Urmărim schimbările și tendințele companiilor dar și al candidaților și astfel reușim să oferim un avantaj competitiv clienților noștri.

Ai o întrebare, curiozitate, nelămurire?

Echipa noastră este aici pentru tine. Scrie-ne un mesaj și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe

Vrei să stabilim o discuție?

Trimite-ne un mesaj și vom găsi cel mai potrivit moment în care să discutăm despre nevoia afacerii tale.

Mai multe