Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us
evolvetoday_recrutare-it-nonit_2o

Experiența noastră în HR,
la dispoziția ta

Avem o experiență de peste 13 ani în recrutarea de specialiști și experți, executive search și headhunting în multe industrii diverse. Contribuim în mod direct la creșterea strategică a business-urilor partenerilor noștri prin atragerea talentelor de top și consolidarea brandului de angajator.

Fiecare serviciu pe care îl oferim este însoțit de promisiunea că vom livra la înălțimea așteptărilor și lucrăm cu dedicare să demonstrăm că suntem o companie de recrutare care funcționează pe bază de încredere, transparență și parteneriat pe termen lung.

Care sunt valorile care ne definesc?

Chromium

Promptitudinea

Timpul partenerilor noștri este valoros, de aceea ne dedicăm resursele să îl valorificăm și să eficientizăm procesele. Prin modul nostru de organizare vă puteți aștepta la rezultate excelente în cel mai scurt timp posibil.
Chromium

Transparența

Munca în echipă, parteneriatul și colaborarea sunt aspecte cheie în relațiile cu clienții noștri. Comunicăm transparent și suntem alături de parteneri la fiecare pas pentru buna desfășurare a proiectelor.
Chromium

Compasiunea

Suntem alături de companii și de candidat la fiecare pas, mereu deschiși să oferim consultanță, sfaturi, idei și sugestii de îmbunățățire. Ne declarăm mulțumiți atunci când construim relații frumoase, durabile, bazate pe prietenie și professionalism.

Chromium

Competența

Avem competența de a crea strategii personalizate pentru fiecare client și ne mândrim cu acest atu. Atunci când primim o nouă provocare ținem cont de context, obiectivele de business specifice dar și de motivațiile personale și profesionale ale candidaților. Luăm în calcul nevoile de schimbare și de evoluție continuă ale oamenilor atunci când luăm decizii sau facem recomandări.

Chromium

Dedicarea

Țintim întotdeauna să avem rezultate pozitive, iar asta ne face extrem de dedicați proiectelor noastre. Indiferent de situație, nu ne oprim până nu aducem omul potrivit la locul potrivit și îi asigurăm un proces de recrutare și de integrare confortabil și profesionist.

Chromium

Conexiunea

Suntem bine conectați la tot ce se întâmplă în industrii și suntem la pas cu evoluția pieței. Urmărim tendințele companiilor și analizăm îndeaproape schimbările preferințelor candidaților și astfel să oferim un avantaj competitiv clienților noștri.

Ai o întrebare, curiozitate, nelămurire?

Echipa noastră este aici pentru tine. Scrie-ne un mesaj și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe

Vrei să stabilim o discuție?

Trimite-ne un mesaj și vom găsi cel mai potrivit moment în care să discutăm despre nevoia afacerii tale.

Mai multe