Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us

Recrutare IT

Cauți să angajezi un Developer sau un System Administrator pentru echipa ta tehnică?

Avem experiență în recrutare IT, ajungând cu succes la profesioniști specializati în orice tehnologie pentru: mobile, backend development, front-end development, full stack development, testare automata sau manuală, administratori de sisteme, administratori de rețele, DevOps, specialist în baze de date și multe alte roluri existente în piața noastră dinamică.

Agenția de recrutare IT Evolve Today este un partener în realizarea a proceselor de recrutare “end to end”. După ce stabilim împreună procedura, ne asigurăm de recrutarea, selecția și angajarea persoanelor potrivite, atât din punct de vedere al cerințelor tehnice cât și din considerente legate de soft skills. Acești candidați vor deveni colegii de care echipa ta are nevoie pentru implementarea proiectelor tehnice din companie.

Solicită ofertă personalizată

Recrutare profesionisti pe pozitii IT
Chromium

Recrutare IT personalizată

Suntem alături de software manageri, CTOs sau manageri tehnici în conturarea profilului candidaților doriți și recrutăm strict în funcție de proiect, de brandul de angajator și specificul industriei.

Chromium

Abordare strategică

Construim întotdeauna strategii de reperare și atragere a profesioniștilor IT&C, pe care îi aducem în echipele care au nevoie de colegi noi în finalizarea proiectelor.

Chromium

Dedicare și pasiune

Energia și dedicarea noastră derivă din pasiunea cu care întâmpinăm toate proiectele de recrutare și din feedback-ul pozitiv pe care îl primim de fiecare data.

Echipa cu peste 13 ani in recrutare de specialisti si experti, executive search si headhunting

Aducem candidați talentați în echipa ta

Pentru a rămâne competitive companiile au nevoie de angajați pasionați și motivati, care sunt la curent cu tot ce apare nou în industria în care activează.

Ca și o firmă de recrutare IT, rolul nostru este de a atrage oamenii potriviți pentru proiectele pe care le desfășori și de a te ajuta să-ți consolidezi brandul de angajator. Ne orientăm în atragerea persoanelor care sunt axate spre dezvoltarea profesională continuă, aceștia fiind cei mai valoroși candidați de pe piață.

Pornind de la acești factori și fiind constant conectați la dinamica pieței de IT și nevoile profesionale ale oamenilor și companiilor, reușim să atragem viitori angajați valoroși, care au abilitățile potrivite pentru job.

Care sunt companiile cărora se adresează o agenție de recrutare IT?

Suntem un partener de încredere pentru companiile din România care au numeroase roluri de recrutat, timp limitat și își doresc un proces facil de recrutare.
Chromium

Companii mari și mici

Colaborăm cu firme care au nevoie de specialiști în roluri nișate pentru industrii și tehnologii variate.

Chromium

Start-up-uri software

Înțelegem care sunt așteptările de la persoana dorită și stabilim împreună planul de atragere a acestuia în companie.

Chromium

Echipe on site sau remote

Ajutăm companiile să dezvolte departamente sau echipe cu angajați specializați în development și infrastructură.

Chromium

Start-up-uri software

Înțelegem care sunt așteptările de la persoana dorită și stabilim împreună planul de atragere a acestuia în companie.

Chromium

Echipe on site sau remote

Ajutăm companiile să dezvolte departamente sau echipe cu angajați specializați în development și infrastructură.

Chromium

Companii cu puține resurse interne

Venim în întâmpinarea companiilor care nu au departament intern de recrutare.

Contactează-ne și împreună vom lucra pentru a-ți construi echipa ideală.

Descrie-ne pe scurt cu ce te putem ajuta și te vom contacta să stabilim împreună soluțiile pentru nevoia business-ului tău.


    Alte servicii