Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us

Consiliere și orientare profesională

Vrei să-ți găsești jobul potrivit și să iei cele mai bune decizii în carieră?

Șansele pentru o carieră satisfăcătoare sunt mai mari decât crezi. Poți conta pe sprijinul echipei Evolve today să descoperi ce job te împlinește și te motivează să devii printre cei mai buni în domeniul tău. Echipa noastră de consultanți îți oferă consiliere în carieră și te ajută să ajungi la jobul dorit, unde ai libertatea să evoluezi profesional, unde te simți implicat și apreciat pe termen lung.

Am creat pentru tine 3 pachete de sesiuni de consiliere și orientare profesională, conturate în funcție de dorințele și nevoile tale actuale. Te ajutăm să te pregătești de la A la Z pentru a obține ușor viitorul job, descoperim împreună ce profil vocațional ai și ce profesie te face fericit, te ajutăm să depășești provocări sau blocaje ce stau în calea obiectivelor tale profesionale.

Solicită ofertă personalizată

Echipa profesionista pentru consiliere si orientare in cariera

Pachetele serviciilor de consiliere în carieră

Chromium

1. Tranziție în carieră

Bucură-te de o tranziție ușoară către un nou job

Dacă ești profesionist, specialist senior, middle sau top manager și îți dorești un nou loc de muncă în domeniul tău de activitate sau unul asemănător, sesiunile de consiliere și orientare profesională sunt ocazia ideală să te pregătești pentru găsirea jobului mult visat. Echipa noastră se asigură că îți redactezi CV-ul și îți îmbunătățești profilul de LinkedIn în mod profesionist, concepem o strategie eficientă de căutare a jobului potrivit și te antrenăm să ajungi printre cei mai pregătiți candidați la interviurile de angajare.

Chromium

2. Orientare în carieră

Descoperă ce profesie te face fericit

Cu siguranță, există domenii profesionale care să-ți aducă împlinire și satisfacție pe termen lung. De aceea, te ajutăm să le descoperi prin intermediul sesiunilor de coaching și consiliere pentru orientare în carieră. Identificăm împreună aptitudinile, abilitățile, valorile, pasiunile, tipologia ta de personalitate și, în final, profilul vocațional. Definim profesiile și domeniile potrivite ție și realizăm un plan de acțiune cu pașii necesari pentru a-ți construi traseul profesional, ce are ca destinație o carieră înfloritoare.

Chromium

3. Decizii în carieră

Depășește orice obstacol în carieră și urmează-ți evoluția profesională

Provocările și obstacolele de la locul de muncă fac parte din procesul de învățare și evoluție profesională, indiferent că ești specialist, middle sau top manager. Dacă ai de luat o decizie importantă în carieră sau te confrunți cu un blocaj, suntem alături de tine, prin intermediul ședințelor de consiliere și orientare profesională. Te ajutăm să treci pe o poziție superioară în compania în care lucrezi sau să obții o poziție de leadership, să-ți armonizezi relațiile cu colegii, să îmbunătățești managementul echipei sau să-ți dezvolți încrederea de sine.

Consilier vocational care se concentreaza in totalitate pe dorintele, nevoile si aspiratiile tale specifice

Care sunt beneficiile alegerii unui consilier în carieră?

Ședința de consiliere în carieră este personalizată, iar consilierul vocațional se concentrează pe dorințele, nevoile și aspirațiile tale specifice, fie că ești la început de drum, fie că ai nevoie de o conversie sau de o reconversie profesională.

Împreună cu un consilier de carieră Evolve today, îți vei descoperi atât profilul vocațional, cât și punctele tale forte și cum să le folosești în favoarea ta. Ne asigurăm că ai un CV atrăgător, care să-ți reflecte capabilitățile, te ajutăm în dezvoltarea brandingului personal și profesional și te susținem în pregătirea pentru interviul de angajare. Consilierea în carieră ți se potrivește indiferent de nivelul de experiență profesională: entry level, middle, senior sau management

Care sunt pașii pe care îi vei parcurge în ședința de consiliere în carieră?

Pentru că știm cât este de important pentru tine să obții jobul dorit, consilierii noștri în carieră te vor ghida pe tot parcursul procesului de schițare și consolidare al traseului tău de la dorință la realitate. Iată care sunt pașii din procesul de consiliere în carieră prin care vom trece împreună:
Chromium

1. Scoatem la iveală abilitățile, interesele, valorile și trăsăturile tale de personalitate unice.

Chromium

2. Constatăm ce te motivează profesional, dar și care sunt emoțiile care stau în calea dezvoltării și evoluției tale.

Chromium

3. Construim o serie de obiective specifice, măsurabile și acționabile ținând cont de planurile tale de carieră.

Chromium

2. Constatăm ce te motivează profesional, dar și care sunt emoțiile care stau în calea dezvoltării și evoluției carierei tale profesionale.

Chromium

3. Construim o serie de obiective specifice, măsurabile și acționabile ținând cont de planurile tale de carieră.

Chromium

4. Găsim punctul de plecare al traseului tău și conturăm strategia pas cu pas prin care să te apropii cariera dorită.

Contactează-ne și împreună vom lucra pentru a-ți construi echipa ideală.

Descrie-ne pe scurt cu ce te putem ajuta și te vom contacta să stabilim împreună soluțiile pentru nevoia business-ului tău.


    Alte servicii

    Abonează-te la newsletter-ul nostru
    Rămâi la curent cu cele mai bune sfaturi de la noi pentru un interviu de succes, ultimele trenduri din industria HR și noile joburi deschise.