Bucharest, Romania
office@evolvetoday.ro
+40 725 161 883
Follow Us

DARETO

Dareto este o companie care oferă servicii de consiliere în carieră și coaching pentru adulți și adolescenți.
Programele noastre destinate adulților abordează 3 direcții: elemente de pregătire profesionistă pentru o tranziție în carieră, dar și orientare în carieră, găsirea domeniului profesional potrivit personalității tale. A treia direcție, dar nu cea din urmă, constă în coaching pentru profesioniști care își doresc să depășească diverse blocaje sau să ia decizii importante în carieră.

Echipa Dareto formată din coachi și mentori desfășoară, de asemenea programe de coaching, orientare vocațională și mentorat în liceele din România.

CodeForge

O agenție digitală versatilă, cu servicii complete, cu sediul în București, înființată în 2015 cu obiectivul de a fi un partener de încredere în implementarea completă a proiectelor digitale. 30 de ani de experiență acumulată în sprijinul clienților din zeci de industrii diverse cu scopul de a construi o imagine puternică online și de a atinge obiectivele de business prin puterea digitalului.

Transparența este o valoare esențială, alături de angajamentul de a furniza întotdeauna cele mai potrivite și eficiente soluții partenerilor.

SOWILD

SOWILD este un studio digital, specializat în soluții customizate de web & design, cu o echipă tânără, entuziastă, flexibilă, conectată la ultimele tendințe și concentrată pe acel timeless touch. Ne orientăm după autenticitate și conexiune în toate colaborările noastre, pentru a co-crea experiențe eficiente și pline de semnificație.

Theodora Tanczos

Theodora face parte din echipa care a pus bazele identității și comunicării brandului Evolve Today, fiind colaboratoarea noastră începând cu anul 2017. Cu un background solid în comunicarea online, ea contribuie direct la conturarea tone of voice-ului și a poziționării noastre de brand. În prezent scrie pe blogul nostru articole despre recrutare, HR, cultură organizațională, dar și despre dezvoltare și consiliere în carieră.

Ai o întrebare, curiozitate, nelămurire?

Echipa noastră este aici pentru tine. Scrie-ne un mesaj și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe

Vrei să stabilim o discuție?

Trimite-ne un mesaj și vom găsi cel mai potrivit moment în care să discutăm despre nevoia afacerii tale.

Mai multe